Search:
Submit Search


where is the topic gone ?

A discussion forum for anything even marginally Hauptwerk-related.

where is the topic gone ?

Postby sesquialtera » Mon Oct 23, 2017 2:18 pm

Hello all (and webmasters)
I'd like to know why the topic about "time needed to load full sampleset" has disapearded ?
(posted this mornig or yesterday, october the 22nd, 2017) ... :?: :cry:
Was it a spam, an error, or I don't know ?
This could be interesting to compare the amount of time we need to load a sampleset on different machines...

Regards,

Sesquialtera
sesquialtera
Member
 
Posts: 264
Joined: Sat Mar 13, 2010 1:25 pm
Location: france

Re: where is the topic gone ?

Postby johnh » Mon Oct 23, 2017 2:21 pm

User avatar
johnh
Member
 
Posts: 690
Joined: Sat Mar 15, 2003 7:51 pm
Location: Monterey Bay Area of California

Re: where is the topic gone ?

Postby mdyde » Mon Oct 23, 2017 2:59 pm

Hello Sesquialtera,

Yes -- it was just moved to the most relevant section of the forum.
Best regards,
Martin.

[Please use email or the Contact page if you need to contact us privately, rather than private forum messages.]

Image
User avatar
mdyde
Moderator
 
Posts: 10644
Joined: Fri Mar 14, 2003 2:19 pm
Location: UK

Re: where is the topic gone ?

Postby sesquialtera » Mon Oct 23, 2017 3:28 pm

Ok, thank you , no paranoïa, no censorship then... !
so you can erase this post if you want.
Regards
sesquialtera
Member
 
Posts: 264
Joined: Sat Mar 13, 2010 1:25 pm
Location: france


Return to General discussion

Who is online

Users browsing this forum: lefranc22 and 1 guest