Search:
Submit Search


Issues with Launchpad Mk2

A discussion forum for anything even marginally Hauptwerk-related.

Issues with Launchpad Mk2

Postby chrisstanbury » Fri Jul 13, 2018 9:05 am

Hi everybody,

Apologies if this is a really simple problem, but I've run into a couple of issues with using my new Launchpad Mk2 and HW.

I can map a button on the LP to HW very successfully, except that the colour seen on the Launchpad doesn't correspond to what is set in HW (Red in HW is actually Yellow on the Launchpad), and the buttons toggle the wrong way round (so a bright button is stop off, whereas a dim button is stop on).

Can anyone help at all please?

Many thanks,

Chris
chrisstanbury
Member
 
Posts: 1
Joined: Sat Jun 03, 2017 2:55 am

Re: Issues with Launchpad Mk2

Postby magnaton » Fri Jul 13, 2018 11:30 am

Hauptwerk works perfectly with the older L/P models. Their newer Mk2 models however are not backward compatible, regarding illumination thus the issue you are having. With some experimentation, you can get some colors to work for you.

There are a few past forum threads that discuss this. Here is one:
http://forum.hauptwerk.com/viewtopic.php?f=3&t=15809

Danny B.
User avatar
magnaton
Member
 
Posts: 334
Joined: Tue Feb 10, 2015 7:28 pm
Location: Austin, TX

Re: Issues with Launchpad Mk2

Postby IainStinson » Fri Jul 13, 2018 11:38 am

User avatar
IainStinson
Member
 
Posts: 610
Joined: Tue Dec 29, 2009 7:08 pm
Location: NW England, UK


Return to General discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests