It is currently Tue Jan 26, 2021 3:59 am


Post web site and forum errors HERE ONLY

A discussion forum for anything even marginally Hauptwerk-related.
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

B. Milan

Site Admin

  • Posts: 4381
  • Joined: Sat Aug 30, 2003 10:15 am
  • Location: Sarasota, FL. USA

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostThu Nov 05, 2020 3:23 pm

Dear all,

Thanks for your input regarding the website issues. I do apologize they are occurring. We have plans to rework the site which will fix nearly all of the issues mentioned here. At this point I suspect that will be rolled out early 2021 as we need to essentially rewrite the entire website without using some of the older coding done by a previous web developer.

Thus please note we do hear you and are working to get everything working exceptionally and that includes our forum here as well moving to a new home with software updates including mobile support.

More updates once we are nearing this overhaul.

Thanks again!
Brett Milan
Owner
MILAN DIGITAL AUDIO

Image
Offline

murph

Member

  • Posts: 663
  • Joined: Fri Mar 02, 2012 5:45 pm

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostThu Nov 05, 2020 7:15 pm

Should this be interpreted as: HW6 is on the way to pay for the baby from the honeymoon HW5 paid for?
Offline
User avatar

IainStinson

Member

  • Posts: 1107
  • Joined: Tue Dec 29, 2009 6:08 pm
  • Location: NW England, UK

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostMon Nov 09, 2020 4:07 am

This morning I tried the main Hauptwerk site from my iPad. I was pleasantly surprised to find that the images which been absent for so long now appear in both Safari and Chrome. Thank you if you made some changes...

Iain
Offline
User avatar

IainStinson

Member

  • Posts: 1107
  • Joined: Tue Dec 29, 2009 6:08 pm
  • Location: NW England, UK

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostThu Nov 19, 2020 10:39 am

The forum heading is out of date!

(and we are still getting a few SQL server / 503 errors).

I now prepare appends in "Notepad" or similar and paste them in to avoid loosing what i type!

Iain
Offline
User avatar

chr.schmitz

Member

  • Posts: 355
  • Joined: Sun Aug 25, 2013 11:49 pm

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostThu Nov 19, 2020 10:57 am

Another annoying issue, which should be resolved as well are the http://... links in the topic reply notifications. Clicking a http://... link always requires entering the credentials again (at least with macOS). This is not necessary, when entering the sample link with https://... . Unsecure links are no longer up-to-date anyhow, and should be avoided.
Offline
User avatar

IainStinson

Member

  • Posts: 1107
  • Joined: Tue Dec 29, 2009 6:08 pm
  • Location: NW England, UK

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostThu Nov 19, 2020 12:36 pm

Deleted
Offline
User avatar

engrssc

Member

  • Posts: 6825
  • Joined: Mon Aug 22, 2005 10:12 pm
  • Location: Roscoe, IL, USA

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostThu Nov 26, 2020 12:52 pm

Forum search feature not working

Information
No suitable matches were found.

Rgds,
Ed
Offline
User avatar

mdyde

Moderator

  • Posts: 12903
  • Joined: Fri Mar 14, 2003 1:19 pm
  • Location: UK

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostThu Nov 26, 2020 12:58 pm

Hello Ed,

I just checked, and it's still working for me ( search.php ). I usually use it several times a day. Are you sure you' re looking at the forum's search function (not the main website's search function at the very top-right)?
Best regards, Martin.
Hauptwerk software designer/developer, Milan Digital Audio.
Offline

cxl119

Member

  • Posts: 19
  • Joined: Fri Aug 24, 2012 8:47 pm

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostThu Nov 26, 2020 9:26 pm

murph wrote:Should this be interpreted as: HW6 is on the way to pay for the baby from the honeymoon HW5 paid for?


Winner!
Chris Luckenbill
DuBois, PA
Offline
User avatar

dhm

Member

  • Posts: 1212
  • Joined: Thu Jan 12, 2006 10:50 am
  • Location: Rochester, UK

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostSat Nov 28, 2020 11:07 am

Main HW and MDA websites running slow.
Error 524 Ray ID: 5f95536488c3073a • 2020-11-28 16:04:37 UTC
A timeout occurred.

Clicking on Buy Now on MDA instruments page is unresponsive.
Egg-timer going round in everlasting circles.

EDIT: That was on a Windows PC.
On an iPad I get Error 502 - Bad Gateway.
Douglas Henn-Macrae
Authorized Hauptwerk Reseller
http://www.midi-organs.eu / http://www.gundulf.org.uk
Offline

murph

Member

  • Posts: 663
  • Joined: Fri Mar 02, 2012 5:45 pm

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostSat Nov 28, 2020 6:41 pm

Back to 502 here too. (It was fixed for a while last night). Did someone forget to pay for their domain name?
Offline
User avatar

micdev

Site Admin

  • Posts: 1943
  • Joined: Sat Feb 09, 2008 9:24 am
  • Location: Canada, Quebec

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostSat Nov 28, 2020 9:56 pm

Good evening,

Thanks for the report. We are aware of this problem (Bad Gateway, error 502, 524) and fixes were applied but the problem keeps returning after a while. The webmaster is working with the ISP to find a permanent solution.
Best regards
François

Virtually sharing my enthusiasm and experience with you
Worldwide technical assistance, consultation and ready to play system.

http://www.HauptwerkConsultant.com

AND Hauptwerk Support Manager
Offline

Spharticus

Member

  • Posts: 30
  • Joined: Tue May 26, 2020 9:20 am

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostSun Nov 29, 2020 3:13 pm

I am seeing a SQL string error when trying to post anything... (edit) on the General Discussion board as a new topic or as a reply. Obviously i can post this :D
Offline
User avatar

damuehlbauer

Member

  • Posts: 85
  • Joined: Fri Feb 09, 2018 4:23 pm
  • Location: Arizona

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostFri Dec 11, 2020 9:56 am

I get this error on the Home page (only):

Revolution Slider Error: You have some jquery.js library include that comes after the revolution files js include.
This includes make eliminates the revolution slider libraries, and make it not work.

To fix it you can:
1. In the Slider Settings -> Troubleshooting set option: Put JS Includes To Body option to true.
2. Find the double jquery.js include and remove it.

Other pages seem to be OK.
David Muehlbauer
Mesa, Arizona USA
Offline

hiker54

Member

  • Posts: 144
  • Joined: Wed Oct 05, 2011 2:16 pm
  • Location: North Woods - Wisconsin

Re: Post web site and forum errors HERE ONLY

PostSat Dec 12, 2020 5:54 am

I also have been getting the "slider error" for sometime.

Is this a legitimate Hauptwerk website problem, OR some dangerous hack?

The website seems to access the Form OK after receiving this error.

Please advise!

Hiker54
Bob Patsch
PreviousNext

Return to General discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests