It is currently Fri Jul 19, 2024 4:26 am


VI AUDIO FLOW

Speakers, amplifiers, headphones, multi-channel audio, reverb units, mixers, wiring, ...
  • Author
  • Message
Offline

SKresge

Member

  • Posts: 138
  • Joined: Wed Mar 14, 2018 10:55 am

Re: VI AUDIO FLOW

PostSat Nov 05, 2022 10:23 am

mdyde wrote:Primary buses 2-8 would be lit in blue, which is fine, since they're in groups, but you aren't actually routing any audio to those groups, so you won't hear them.

However, in your desired audio routing (and the example I described) primary bus 8 should *not* be lit in green (and thus not in red either), since you wouldn't actually be routing any audio to it. Check on the "Organ settings | Rank routing ..." screen that you haven't accidentally left any ranks' "Rank output perspective 1" settings set to their default of group 5. Make sure that *all* ranks instead go either to group 20 or group 30 (whichever you like for the relevant ranks). E.g. perhaps some 'noise' ranks (maybe the blower) or similar are still routed to group 5.


I did have all the noise still assigned to group 5. So now all is fixed, and I think I understand!

Thank you SO MUCH Martin

Scott
Offline
User avatar

mdyde

Moderator

  • Posts: 15610
  • Joined: Fri Mar 14, 2003 1:19 pm
  • Location: UK

Re: VI AUDIO FLOW

PostSat Nov 05, 2022 10:26 am

Thanks again. You're very welcome.
Best regards, Martin.
Hauptwerk software designer/developer, Milan Digital Audio.
Previous

Return to Amplification

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest