Search:
Submit Search


FCB1010 issues

Connecting Hauptwerk to MIDI organs, sequencers, ...

FCB1010 issues

Postby elgoosey » Wed Sep 13, 2017 7:07 pm

Hello,

When using my FCB1010 with Hauptwerk it is a bit hit and miss. Sometimes it will work, other times it will not. For example, when finished with Hauptwerk I put my computer to sleep. Upon waking the computer to use it the next time sometimes it will work other times it won't. I press buttons on it, move the expression pedals but nothing. If I reset midi within Hauptwerk it won't cure it. If I send the computer to sleep again and wake it up, it will probably start working again. Also, sometimes, if I leave the computer on for a few hours, the FCB1010 stops responding in Hauptwerk. Is there a way to get it to work 100% of the time?

Regards
John
elgoosey
Member
 
Posts: 26
Joined: Tue Dec 15, 2015 5:54 pm

Re: FCB1010 issues

Postby elgoosey » Sat Sep 16, 2017 9:59 pm

Solved. Can be deleted.
elgoosey
Member
 
Posts: 26
Joined: Tue Dec 15, 2015 5:54 pm

Re: FCB1010 issues

Postby HeAu » Mon Sep 18, 2017 8:37 pm

Even if the problem is solved it might be of interest for other users.
Rgds
Heau
HeAu
Member
 
Posts: 86
Joined: Sat May 21, 2005 2:33 pm
Location: Austria, Salzburg

Re: FCB1010 issues

Postby elgoosey » Mon Sep 18, 2017 10:13 pm

I think this is a specific issue with my motherboard/computer -- it was originally plugged into the front USB slots. When moved to the rear slots it works non-stop.

John
elgoosey
Member
 
Posts: 26
Joined: Tue Dec 15, 2015 5:54 pm


Return to Audio / MIDI interfacing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests