Search:
Submit Search


Mac OSX 10.13.6 Installation problems

Hauptwerk software technical support only. Please make sure you have read the manual, tutorials and FAQ pages before requesting support.

Mac OSX 10.13.6 Installation problems

Postby josephgooddy » Tue Sep 10, 2019 11:38 am

I am running macOS High Sierra on a mid-2010 15inch MacBook Pro, with a 2.4GHz i5 processor and 8GB RAM.

I downloaded Hauptwerk (v4.2.1.003) twice today, and each time I got to the 'authentication of administrator' stage before the installation window just disappeared after putting in the (correct) admin password. Obviously I can't install the software if I can't get past this!

Any suggestions would be gratefully received. Thank you!
josephgooddy
Member
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 16, 2018 6:22 pm

Re: Mac OSX 10.13.6 Installation problems

Postby josephgooddy » Tue Sep 10, 2019 11:45 am

Problem resolved: I clicked "Show Package Contents" and opened the installer separately. All now seems to be working properly.
josephgooddy
Member
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 16, 2018 6:22 pm

Re: Mac OSX 10.13.6 Installation problems

Postby Grant_Youngman » Tue Sep 10, 2019 3:11 pm

My bride came home this morning claiming the A/C in her car had died. i checked with the local shop to make sure they could handle it, and having nightmares about the cost of a new compressor, went out to the garage to check things out. Found the A/C button was turned off. Turned it on. Voila!! Cold air.

It happens :mrgreen: :mrgreen:
Grant
User avatar
Grant_Youngman
Member
 
Posts: 1010
Joined: Sat Jan 20, 2007 7:50 pm
Location: Savannah, Ga


Return to Technical support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest