Search:
Submit Search


USB-Midi KN7000 doesn't work

Hauptwerk software technical support only. Please make sure you have read the manual, tutorials and FAQ pages before requesting support.

USB-Midi KN7000 doesn't work

Postby GiDeGRa » Thu Mar 14, 2019 10:55 am

Hello there,
I'm using a Technics KN7000 and want to play a very realistic organ. I set it all up, and in the Preferences of Hauptwerk in the section "Organ Keyboards" the Great does Blink Green when I play a key, but no Tone is coming. The Autodetect didn't work too.

My HW is:
Technics KN7000

PC:
AMD-FX6300 6C/6T
NVIDIA GeForce GTX 1060
16 GB DDR3 Ram
Win10 Home PRem
GiDeGRa
Member
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 11, 2019 4:00 pm

Re: USB-Midi KN7000 doesn't work

Postby kwbmusic » Thu Mar 21, 2019 5:53 pm

I think you need some technics software to initiate midi connection. However I believe this software does not work with Windows 10.
Keith
User avatar
kwbmusic
Member
 
Posts: 485
Joined: Thu Mar 29, 2007 6:06 am
Location: Melbourne, Australia

Re: USB-Midi KN7000 doesn't work

Postby brooke.benfield » Thu Mar 21, 2019 6:28 pm

You said "set it all up" but that's short on detail. You seem to have gotten the MIDI working which is good.

Tell us about your audio resource; the PC sound or an external audio interface? Headphones, etc.?
Brooke Benfield
Organist, Gethsemane Lutheran Church
Portland OR
brooke.benfield
Member
 
Posts: 160
Joined: Fri Apr 10, 2009 11:38 am
Location: Oregon City

Re: USB-Midi KN7000 doesn't work

Postby IanPounder » Fri Mar 22, 2019 7:48 am

Have you enabled the keyboard as a MIDI port under General Settings | MIDI ports (select IN only)?
IanPounder
Member
 
Posts: 182
Joined: Sun May 04, 2008 3:51 pm
Location: Hartlepool, UK


Return to Technical support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests