It is currently Thu Apr 02, 2020 12:08 pm


Mac OSX 10.13.6 Installation problems

Hauptwerk software technical support only. Please make sure you have read the manual, tutorials and FAQ pages before requesting support.
  • Author
  • Message
Offline

josephgooddy

Member

  • Posts: 3
  • Joined: Fri Feb 16, 2018 6:22 pm

Mac OSX 10.13.6 Installation problems

PostTue Sep 10, 2019 11:38 am

I am running macOS High Sierra on a mid-2010 15inch MacBook Pro, with a 2.4GHz i5 processor and 8GB RAM.

I downloaded Hauptwerk (v4.2.1.003) twice today, and each time I got to the 'authentication of administrator' stage before the installation window just disappeared after putting in the (correct) admin password. Obviously I can't install the software if I can't get past this!

Any suggestions would be gratefully received. Thank you!
Offline

josephgooddy

Member

  • Posts: 3
  • Joined: Fri Feb 16, 2018 6:22 pm

Re: Mac OSX 10.13.6 Installation problems

PostTue Sep 10, 2019 11:45 am

Problem resolved: I clicked "Show Package Contents" and opened the installer separately. All now seems to be working properly.
Offline
User avatar

Grant_Youngman

Member

  • Posts: 1117
  • Joined: Sat Jan 20, 2007 7:50 pm
  • Location: Savannah, Ga

Re: Mac OSX 10.13.6 Installation problems

PostTue Sep 10, 2019 3:11 pm

My bride came home this morning claiming the A/C in her car had died. i checked with the local shop to make sure they could handle it, and having nightmares about the cost of a new compressor, went out to the garage to check things out. Found the A/C button was turned off. Turned it on. Voila!! Cold air.

It happens :mrgreen: :mrgreen:
Grant

Return to Technical support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests