It is currently Sun Jan 17, 2021 8:46 pm


Gorlitz Crescendo question

Existing and forthcoming Hauptwerk instruments, recommendations, ...
  • Author
  • Message
Offline

B777Captain

Member

  • Posts: 788
  • Joined: Wed Nov 12, 2008 11:16 pm
  • Location: Las Vegas, Nevada USA

Gorlitz Crescendo question

PostTue Jan 12, 2021 8:54 pm

Is the Gorlitz crescendo already preset or does one have to set it up ourselves adding stops manually?

Thanks

Pat
Pilot Southwest Airlines
Las Vegas, Nevada
Offline

evertjan

Member

  • Posts: 247
  • Joined: Fri Dec 10, 2010 12:46 pm

Re: Gorlitz Crescendo question

PostWed Jan 13, 2021 12:18 pm

The crescendo is build-in and ready to go (a copy of the crescendo of the real organ).
But you can change this if you want manually using 3 special sample set screens.
Offline

B777Captain

Member

  • Posts: 788
  • Joined: Wed Nov 12, 2008 11:16 pm
  • Location: Las Vegas, Nevada USA

Re: Gorlitz Crescendo question

PostWed Jan 13, 2021 3:04 pm

Thank you Evertjan!

Pat
Pilot Southwest Airlines
Las Vegas, Nevada
Offline
User avatar

mdyde

Moderator

  • Posts: 12858
  • Joined: Fri Mar 14, 2003 1:19 pm
  • Location: UK

Re: Gorlitz Crescendo question

PostFri Jan 15, 2021 4:46 am

Hello Pat,

Off-topic: just in case you didn't spot it (e.g. if you don't have the forum user option to notify upon replies to topics turned on), your question on the Paramount 450 rank volumes also had some replies: viewtopic.php?f=4&t=19412 . (I'd moved it to the 'technical support' section.)
Best regards, Martin.
Hauptwerk software designer/developer, Milan Digital Audio.

Return to Hauptwerk instruments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest