It is currently Tue Dec 07, 2021 2:01 am


Error code after instalation HW 6

Hauptwerk software technical support only. Please make sure you have read the manual, tutorials and FAQ pages before requesting support.
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

mdyde

Moderator

  • Posts: 13738
  • Joined: Fri Mar 14, 2003 1:19 pm
  • Location: UK

Re: Error code after instalation HW 6

PostThu Nov 19, 2020 1:59 pm

Thanks very much, Henk. Sorry again for the problem!
Best regards, Martin.
Hauptwerk software designer/developer, Milan Digital Audio.
Offline

matbruce

Member

  • Posts: 11
  • Joined: Tue May 19, 2020 7:17 am

Re: Error code after instalation HW 6

PostThu Nov 19, 2020 2:22 pm

Thanks Martin.
Is Mr Milan going to charge another $99 for the pleasure of this update too!
haha
Offline
User avatar

mdyde

Moderator

  • Posts: 13738
  • Joined: Fri Mar 14, 2003 1:19 pm
  • Location: UK

Re: Error code after instalation HW 6

PostThu Nov 19, 2020 2:32 pm

Thanks, Mat. Don't worry -- v6.0.1 won't cost a penny extra!
Best regards, Martin.
Hauptwerk software designer/developer, Milan Digital Audio.
Offline
User avatar

jerrymartin

Member

  • Posts: 73
  • Joined: Sun Oct 30, 2005 1:01 pm
  • Location: Portsmouth, OH

Re: Error code after instalation HW 6

PostThu Nov 19, 2020 2:44 pm

My SINCERE gratitude to Martin, Francois and the team who responded so quickly to trouble-shooting and helped find the nasty bug.

I'm so excited about continued development of our favorite piece of software.

And I am *SO* excited, as a user of several samplesets, at the ability to map midi-controls to top-level functcions, rather than having to set up my console each time I load a new organ.

Thanks Hauptwerk Team!!!!!!!!!
Jeremiah Martin,
Portsmouth, Ohio
Offline
User avatar

mdyde

Moderator

  • Posts: 13738
  • Joined: Fri Mar 14, 2003 1:19 pm
  • Location: UK

Re: Error code after instalation HW 6

PostThu Nov 19, 2020 2:55 pm

Thanks very much, Jerry.
Best regards, Martin.
Hauptwerk software designer/developer, Milan Digital Audio.
Offline
User avatar

micdev

Site Admin

  • Posts: 2041
  • Joined: Sat Feb 09, 2008 9:24 am
  • Location: Canada, Quebec

Re: Error code after instalation HW 6

PostThu Nov 19, 2020 4:37 pm

Thanks Jerry!
Best regards
François

Virtually sharing my enthusiasm and experience with you
Worldwide technical assistance, consultation and ready to play system.

http://www.HauptwerkConsultant.com

AND Hauptwerk Support Manager
Offline
User avatar

pasterkamp

Member

  • Posts: 9
  • Joined: Wed Dec 11, 2019 1:37 am
  • Location: Urk The Netherlands

Re: Error code after instalation HW 6

PostFri Nov 20, 2020 3:09 am

Henk61 wrote:Thanks Martin!!

Mailed support for the additional Licence!

Keep up the good work!!

Henk


dus ik moet even wachten op de fix ?
Offline
User avatar

mdyde

Moderator

  • Posts: 13738
  • Joined: Fri Mar 14, 2003 1:19 pm
  • Location: UK

Re: Error code after instalation HW 6

PostFri Nov 20, 2020 4:40 am

pasterkamp wrote:dus ik moet even wachten op de fix ?


[Automatic translation: so i have to wait for the fix?]

[Edit 2020-11-24: Hauptwerk v6.0.1 resolves the problem. The details can be found here: viewtopic.php?f=10&t=19228 .]
Best regards, Martin.
Hauptwerk software designer/developer, Milan Digital Audio.
Offline

IanGarden

Member

  • Posts: 2
  • Joined: Thu Nov 19, 2020 12:19 pm

Re: Error code after instalation HW 6

PostFri Nov 20, 2020 5:53 pm

My first contribution to the forum is to proclaim Francois a saint: all through today there has been patience with my idiocy. Thank you Francois.

I'm a newbie in all this. For the last few months I've been toying with HW as an upgrade to my ancient Chronicler I Albhorn Galanti. I've used a well specked gaming laptop (32gb RAM) to evaluate HW software and (more importantly, sample sets .. I'm in love with Dudelange). So, a week or so ago I invested in an HW5 Perpetual license. Yesterday I took possession of a dedicated audio workstation (64 gb etc). According to the HW5 users manual all I had to do to transfer use from one PC to another was was download the HW5 onto the new PC. and apply the license. But .... HW5 has gone ... so i've loaded HW6 on the new workstation. Perhaps the problem has been that I had two Ilok accounts (heaven knows why) .. one contained my HW5 Perpetual License and the other the temporary HW6 "Fix" license deposited by Francois earlier today.

The lovely people at Ilok have allowed me to migrate my HW5 License into the account with the HW6 "Fix" license. So now, I've been able to activate the Fix License because there has been present in the Ilok folder an HW5 license to surrender.

But .... having done all that, HW5 is surrendered and doesn't work on my gaming laptop anymore .. and my HW6 Fix Licence isn't attaching to the HW6 download on the ne workstation (notwithstanding its been activated) .. looks like I may be having an organ free weekend :(

Would someone please throw me a lifebelt?
Kindest regards
Ian
Offline
User avatar

micdev

Site Admin

  • Posts: 2041
  • Joined: Sat Feb 09, 2008 9:24 am
  • Location: Canada, Quebec

Re: Error code after instalation HW 6

PostFri Nov 20, 2020 10:08 pm

Hello Ian,

Thanks for the kind words.

Check your email I've re-deposited the temporary license in your now "valid" iLOK account. I previously, today, deposited the license, but in your other account. Now you have all the needed licenses.

This license is needed to fix the problem with HW 6.0.0.106. Activate it and your should be up and running.

Good night.
Best regards
François

Virtually sharing my enthusiasm and experience with you
Worldwide technical assistance, consultation and ready to play system.

http://www.HauptwerkConsultant.com

AND Hauptwerk Support Manager
Offline
User avatar

mdyde

Moderator

  • Posts: 13738
  • Joined: Fri Mar 14, 2003 1:19 pm
  • Location: UK

Re: Error code after instalation HW 6

PostSat Nov 21, 2020 5:03 pm

[Edit 2020-11-24: Hauptwerk v6.0.1 resolves the problem. The details can be found here: viewtopic.php?f=10&t=19228 .]
Best regards, Martin.
Hauptwerk software designer/developer, Milan Digital Audio.
Offline

Henk61

Member

  • Posts: 8
  • Joined: Wed Jul 19, 2017 10:29 am

Re: Error code after instalation HW 6

PostSat Nov 21, 2020 8:15 pm

Martin/Francois

Thanks you very much for the quick fix.

Regards,

Henk
Offline
User avatar

mdyde

Moderator

  • Posts: 13738
  • Joined: Fri Mar 14, 2003 1:19 pm
  • Location: UK

Re: Error code after instalation HW 6

PostSun Nov 22, 2020 4:34 am

Thanks very much, Henk. My apologies again for the original bug.
Best regards, Martin.
Hauptwerk software designer/developer, Milan Digital Audio.
Offline
User avatar

micdev

Site Admin

  • Posts: 2041
  • Joined: Sat Feb 09, 2008 9:24 am
  • Location: Canada, Quebec

Re: Error code after instalation HW 6

PostSun Nov 22, 2020 6:56 am

Thanks you Henk.
Best regards
François

Virtually sharing my enthusiasm and experience with you
Worldwide technical assistance, consultation and ready to play system.

http://www.HauptwerkConsultant.com

AND Hauptwerk Support Manager
Offline

münsterorganist

Member

  • Posts: 103
  • Joined: Sat Aug 27, 2016 2:24 am

Re: Error code after instalation HW 6

PostSun Nov 22, 2020 9:12 am

I just updated to HW 6.01. Unfortunately the link sent by Email is still not updated. I had to use the forum link.That should'nt be anymore, because the updated link already exists. The following installation was problem-free.
For the test version, I had to connect the PC to internet. I don't think thats good, because my HW PC is optimized for HW and I don't want to have any unwanted downloads here.
Please make the aware of this-or I have not read it.
I Now have the paid Version. ILok licensing HW 6 end HW5 return problem free.
PreviousNext

Return to Technical support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests