It is currently Wed Jul 28, 2021 8:30 am


Three Touchscreens

Hauptwerk software technical support only. Please make sure you have read the manual, tutorials and FAQ pages before requesting support.
  • Author
  • Message
Offline

münsterorganist

Member

  • Posts: 91
  • Joined: Sat Aug 27, 2016 2:24 am

Re: Three Touchscreens

PostTue Jun 01, 2021 11:30 am

many thanks for your help. I have send a systeminfo with normally mail to support.
If any trouble, I will sent it with WeTransfer. Thanks
Offline
User avatar

micdev

Site Admin

  • Posts: 2026
  • Joined: Sat Feb 09, 2008 9:24 am
  • Location: Canada, Quebec

Re: Three Touchscreens

PostTue Jun 01, 2021 11:32 am

Hi,

No email in support. NFO file was probably blocked by our spam/virus filter.

Try to email to my personal email (as you did at first for the diag files.
Best regards
François

Virtually sharing my enthusiasm and experience with you
Worldwide technical assistance, consultation and ready to play system.

http://www.HauptwerkConsultant.com

AND Hauptwerk Support Manager
Offline

münsterorganist

Member

  • Posts: 91
  • Joined: Sat Aug 27, 2016 2:24 am

Re: Three Touchscreens

PostTue Jun 01, 2021 12:28 pm

Dear Francois, dear Martin,
I think, you have solved my problem. My video card has a desktop manager. I have deactivated the Manager, what Francois propose. I have tested it with a few sets.All sets shows 3 screens. Thank you to all.
Offline
User avatar

mdyde

Moderator

  • Posts: 13459
  • Joined: Fri Mar 14, 2003 1:19 pm
  • Location: UK

Re: Three Touchscreens

PostTue Jun 01, 2021 12:34 pm

Thanks, münsterorganist. Excellent.
Best regards, Martin.
Hauptwerk software designer/developer, Milan Digital Audio.
Offline
User avatar

micdev

Site Admin

  • Posts: 2026
  • Joined: Sat Feb 09, 2008 9:24 am
  • Location: Canada, Quebec

Re: Three Touchscreens

PostTue Jun 01, 2021 1:58 pm

Hello Willi,

Ah great. That' what I thought, some manager, applet interfering. Enjoy :-)

Btw, I inspected your NFO and there was nothing special about it.
Best regards
François

Virtually sharing my enthusiasm and experience with you
Worldwide technical assistance, consultation and ready to play system.

http://www.HauptwerkConsultant.com

AND Hauptwerk Support Manager
Offline

münsterorganist

Member

  • Posts: 91
  • Joined: Sat Aug 27, 2016 2:24 am

Re: Three Touchscreens

PostTue Jun 01, 2021 2:40 pm

Many thanks Francois.
Offline

hgeurten

Member

  • Posts: 23
  • Joined: Mon Dec 27, 2010 11:36 am

Re: Three Touchscreens

PostWed Jun 02, 2021 2:46 am

Goodmorning Munsterorganist and Staff
I do work already a very long time with 3 monitors, so maybe a shortcut may help, if not, it is well intentioned.
First of all, With your system in HW, look in the Windows settings if the 3 monitors are shown there, and adjust everything towards the monitor specs and your needs. If so, windows dit see the 3 touchscreens and installs a small icon in the Configuration panel called " Palet adjustment" or something(sorry I have a Dutch system so the name is different).When windows does Not see Touch screens, this special icon is Not there!!
Now go to HW , set it to Normal screen view and adjust for this 3 monitors in View.
Than Go to this particular Palet icon in the config panel and click on it and start adjusting the requesting parameters/instructions, and see if with the last monitor in sequence the touch test is done. Safe this all with OK.
Than go to HW-File and Safe all settings.
Now every time one starts up it should be OK (my experience)
Regards and good luck
Hubertus
Offline

münsterorganist

Member

  • Posts: 91
  • Joined: Sat Aug 27, 2016 2:24 am

Re: Three Touchscreens

PostWed Jun 02, 2021 4:59 am

Dear Hubertus, many thanks for your help,too. At time, thanks Francois, 3 screens are going perfect at first start. Thanks.
Previous

Return to Technical support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests